Bedrijven / opdrachtgevers

HP
HP (afkorting van Hewlett-Packard) is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven en telt ca. 300.000 medewerkers. HP levert een brede range aan producten zowel hardware (bijvoorbeeld PC's, servers en laptops), als software en dienstverlening.
HP behoort al jaren tot de top drie van computerleveranciers.

Ik heb opdrachten uitgevoerd voor het Hoofdkantoor Europa, Midden-Oosten, Afrika (Duitsland) en het hoofdkantoor in de V.S. (Houston).
Gemeente Den Haag
Den Haag is de op twee na grootste stad van Nederland, hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en de residentie. Het aantal inwoners is ca. 520.000. De stad is opgedeeld in 8 stadsdelen en heeft iets meer dan 7.000 ambtenaren in dienst.
Opdrachten voor o.a. Automatisering, Informatie management en de Bestuursdienst.
Compaq
Compaq was een computerfabrikant die succesvol concurreerde met o.a. IBM en Packard. Eind negentiger jaren nam Compaq diverse bedrijven over zoals Thomas-Conrad en Tandem Computers. De omzet in die tijd was ca. US$ 25 miljard, de winst ca. US$ 2 miljard. Om een betere marktpositie in het bedrijfssegment te realiseren nam Compaq in 1998 Digital Equipment Corporation (DEC) over. Compaq werd de grootste computerfabrikant ter wereld. De omzet groeide in de eerste jaren van de 21ste eeuw naar US$ 40 miljard. In 2002 werd Compaq zelf overgenomen door Hewlett-Packard (HP).
Ik heb opdrachten uitgevoerd voor het Europees distributiecentrum (Nederland), Europese manufacturing site (Schotland) en het hoofdkantoor voor Europa, Midden-Oosten, Afrika (Duitsland).
Dr. E.J.F. Timmenga BV
Dit is de praktijk van Dr. E.J.F. Timmenga, een gerenommeerd plastisch chirurg. Dr. Timmenga heeft zijn sporen verdiend op het vlak van zowel de reconstructieve als de esthetische plastische chirurgie en is één van de weinige internationaal gecertificeerde chirurgen in Nederland in dit vakgebied. Zijn praktijk bevindt zich in de regio's Rotterdam en Den Haag.
Reinier de Graaf Groep
De Reinier de Graaf Groep omvat diverse ziekenhuizen in de Nederlandse regio Haaglanden, gericht op de inwoners van Delft, het Westland, Voorburg, Rijswijk, Den Haag Zuidwest en de plaatsen Pijnacker en Nootdorp: een gebied waar ruim 300.000 mensen wonen en werken. Tot de Reinier de Graaf Groep behoren: locatie Delft; het Reinier de Graaf Gasthuis locatie Voorburg; het Diaconessenhuis locatie Naaldwijk; het Behandelcentrum Westland en locatie Ypenburg; het Gezondheidscentrum De Reef. Binnen de Reinier de Graaf Groep zijn 3000 mensen werkzaam, onder wie 196 medisch specialisten. Er zijn dertig specialismen.
Prince Global Sports, LLC
based in Atlanta, Georgia, is a manufacturer and distributor of racket sports equipment, footwear and apparel for tennis, squash and badminton. Ik werkte voor het hoofdkantoor van de regio EMEA (Europe, Middle East, Africa).
Dead Sea Works Ltd
Dead Sea Works is één van de grootste producenten en leveranciers ter wereld van potassium (kaliumchloride) producten. Buiten potassium heeft Dead Sea Works een breed assortiment andere chemische producten zoals magnesium chloride, industrieel zout, bad zout, tafel zout en levert het basismateriaal voor de cosmetische industrie. Dead Sea Works heeft klanten in meer dan 60 landen. Het bedrijf is onderdeel van Israel Chemicals Ltd. Ik werkte voor de vestiging voor Europa in Rijswijk bij Den Haag (indertijd).
Starmans Orthopedische Expertises
Starmans Orthopedische Expertises is het expertisebureau van Juliette Starmans, orthopedisch chirurg. Het bureau verzorgt de volgende diensten:
*Orthopedische Expertise.
*Second opinion.
Starmans Orthopedische Expertises is een onafhankelijk bureau met als doelstelling: het objectief analyseren van orthopedische problemen van cliënten, zodat beperkingen en prognose wat betreft arbeid en het dagelijks functioneren kunnen worden vastgesteld.
Vereniging Onbeperkt Lezen
De vereniging is in 1888 opgericht als blindenbibliotheek en in 1894 omgevormd tot Vereniging. De Vereniging was tot 2007 bekend onder de naam Nederlandse Luister- en Braillebibliotheek (NLBB) en leverde braille- en gesproken boeken aan blinden en slechtzienden. In 2007 heeft de vereniging haar bibliotheekwerkzaamheden overgedragen aan het reguliere openbare bibliotheekwerk. In 2015 is de naam van de vereniging aangepast naar Vereniging Onbeperkt Lezen.
LUMC - Leids Universitair Medisch Centrum

Het LUMC is een modern universitair medisch centrum voor onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg met een hoog kwaliteitsprofiel en een sterke wetenschappelijke oriëntatie.